Απάντηση σε Γιόγιακα: Εγώ θα πάω στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, θα έρθετε μαζί μου;

5 ΟΚΤ

Αντί ο κ. Γιόγιακας να πετάει την μπάλα στη εξέδρα και να επιχειρεί ανυπόστατους συμψηφισμούς μέσω…Άρτας ας απαντήσει επιτέλους χωρίς περιστροφές στο ερώτημα το οποίο και επαναλαμβάνω: Αφού δεν έχει ανακατευτεί ο ίδιος, θα ζητήσει την κάλυψη των κενών με νέες θέσεις και την άρση των μετακινήσεων; Να συμπληρώσω πως εφόσον με καλεί να πάω εγώ να το ζητήσω από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ενημερώνω δημόσια ότι θα το πράξω. Θα έρθετε κ. Γιόγιακα να το ζητήσουμε από κοινού για το καλό της Θεσπρωτίας;[ κερνάω και καφέ]. Ή μήπως θα ανεχτείτε τα κλιμάκια Φιλιατών και Παραμυθιάς να μείνουν χωρίς δύναμη και την Υπηρεσία της Ηγουμενίτσας χωρίς αξιωματικό υπηρεσίας;

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ιδού η Ρόδος να αποδείξετε την ανιδιοτέλεια σας και τον σεβασμό στις επιχειρησιακές ανάγκες που μπαίνουν πάνω από τα ρουσφέτια ημετέρων.

Υ.Γ 1: Δεν θυμάμαι αν ήθελα να γίνω το τιμητικό επάγγελμα του πυροσβέστη, όμως ως βουλευτής ψήφισα το νόμο ΣΥΡΙΖΑ την άνοιξη του 2018 για τη μονιμοποίηση 2186 πυροσβεστών 5ετούς θητείας, ενώ εσείς ΟΧΙ.

Υ.Γ. 2: Μην υποτιμάτε τόσο την νοημοσύνη των εργαζόμενων πυροσβεστών σε Φιλιάτες, Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα, ξέρουν πολύ καλά τι έχει γίνει.