Αποκλεισμένοι από κάθε ενίσχυση οι Εκπαιδευτές Οδήγησης στη Θεσπρωτία – Κατάθεση Αναφοράς από τον Μ. Κάτση

13 ΜΑΡ

Αναφορά προς τους τους Υπουργούς Οικονομικών, και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατέθεσε στη Βουλή ο Μάριος Κάτσης, σχετικά με τον πλήρη αποκλεισμό των Εκπαιδευτών Οδήγησης του νομού Θεσπρωτίας, από το σύνολο των οικονομικών ενισχύσεων που δόθηκαν από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας.

Στην Αναφορά του προς τους αρμόδιους Υπουργούς, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, συμπεριέλαβε το υπόμνημα των Εκπαιδευτών Σχολών Οδήγησης του νομού Θεσπρωτίας, σύμφωνα με το οποίο δεν υπολογίστηκαν από την κυβέρνηση οι ιδιαιτερότητες της λειτουργίας του κλάδου κατά τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται μια πλασματική κερδοφορία που τους αποκλείει από κάθε μέτρο στήριξης έως σήμερα.

Ο Μάριος Κάτσης με την Αναφορά που κατέθεσε, ζητά από την κυβέρνηση να δώσει λύση σε αύτη την άνιση μεταχείριση των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, και να προχωρήσει άμεσα σε εξειδικευμένα μέτρα στήριξης του κλάδου, τόσο σε περιφερειακό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ακολουθεί το κείμενο της Αναφοράς όπως κατατέθηκε στη Βουλή:

Αναφορά

Για τους κ. Υπουργούς

  • Οικονομικών
  • Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Θέμα: Ιδιαιτερότητες του κλάδου επιχειρήσεων Εκπαιδευτών Οδήγησης και ικανοποίηση δίκαιου αιτήματος τους

Κατατίθεται προς τους κ. Υπουργούς Οικονομικών, και Ανάπτυξης και Επενδύσεων ως αναφορά, η από 12/03/2021 επιστολή του Επιμελητήριου Θεσπρωτίας με αποδέκτες τους εν λόγω Υπουργούς, η οποία εμπεριέχει υπόμνημα των Εκπαιδευτών Σχολών Οδήγησης του νομού Θεσπρωτίας, σχετικά με τον πλήρη αποκλεισμό τους από το σύνολο των οικονομικών ενισχύσεων που δόθηκαν από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο αντιμετωπίσιμής των συνεπειών της πανδημίας.

Επισυνάπτεται το σχετικό έγγραφο

Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση του εγγράφου και την ενημέρωσή μας για τις δικές σας ενέργειες

 Αθήνα, 12 Μαρτίου 2021