Συνάντηση του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση με τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης

11 ΦΕΒ

marios_katsis_kasavetis

Την Τετάρτη 10/2, ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, επισκέφθηκε τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κ. Δημοσθένη Κασσαβέτη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό και φιλικό κλίμα, ήταν ωστόσο μακροσκελής και άκρως εποικοδομητική. Ο βουλευτής αφού μετέφερε τις ευχές του για παραγωγική θητεία στην κ. Μάρη Ζεντέλη – Παπασπύρου που αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, ενημέρωσε ενδελεχώς τον Ειδικό Γραμματέα κ. Κασσαβέτη για θέματα της αρμοδιότητας του, που αφορούν το νομό Θεσπρωτίας.

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν οι θεσμικές αλλαγές που έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της διαφθοράς, όπως είναι το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), ο εποπτικός έλεγχος του Σώματος Ελεγκτών στον κλάδο Υγείας αλλά και οι επόμενες κινήσεις που επιβάλλονται να γίνουν σε ολόκληρη τη πολύπαθη Δημόσια Διοίκηση.