Συγχαρητήριο μήνυμα για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

24 ΑΥΓ

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ένας δρόμος γεμάτος κόπους και αγωνίες φτάνει στο τέλος του και ένας νέος ανοίγεται μπροστά σας. Οι επίπονες προσπάθειες, τόσο οι δικές σας, όσο των γονιών και των καθηγητών σας δικαιώθηκαν.

Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όμως, δεν είναι ο μόνος δρόμος. Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι, να ξέρετε ότι οι ευκαιρίες δε σταματούν στα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων. Η ζωή βρίσκεται μπροστά σας γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες.

Ο χώρος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης πέρα από την επιστημονική γνώση με την οποία θα σας προικίσει, αποτελεί ένα καινούργιο περιβάλλον κοινωνικοποίησης, νέων δραστηριοτήτων και δυνατοτήτων που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Από την πλευρά μας, χρέος μας είναι να προάγουμε την καθολική μόρφωση μαζί με την εκπαίδευση, ισότιμα για όλους χωρίς αποκλεισμούς, και για αυτό προσπαθούμε.

Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα!