Συνεχίζουμε την ανάπτυξη αθλητικών υποδομών – Χρηματοδότηση από το Υπ. Αθλητισμού για την κατασκευή γηπέδου beachvolley

19 ΣΕΠ

 

Ένα νέο έργο που αφορά την κατασκευή γηπέδου beach volley στο Δήμο Ηγουμενίτσας, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018, με το ύψος της χρηματοδότησης να φτάνει τις 50.000€.

Ο Μάριος Κάτσης δήλωσε σχετικά: Η έμπρακτη στήριξη και η ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών της επαρχίας, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και από την Γενική Γραμματεία  Αθλητισμού, ώστε να μπορούν αυτές οι υποδομές να σταθούν στο ύψος των κοινωνικών αναγκών, είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας. Το συγκεκριμένο έργο δέσμευσή μας και θα γίνει πράξη.

Έπειτα από την ένταξη στο ΠΔΕ  του έργου που αφορά την βελτίωση του γηπέδου των τοπικών κοινοτήτων  Καστρίου – Αγίου Βλασίου, ύψους 70.000€, καθώς και της ένταξης του 2ου Λυκείου Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα για την αναβάθμιση του αύλειου χώρου και των αθλητικών εγκαταστάσεών του, έχουμε τη χρηματοδότηση ακόμα σημαντικής αθλητικής υποδομής που αφορά την κατασκευή γηπέδου beach volley στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Η βελτίωση των συνθηκών για τους αθλούμενους συμπολίτες μας, είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας, η δυνατότητα κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας που προσφέρει ο αθλητισμός, χρειάζονται την αμέριστη στήριξη των πολιτικών μας τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.