Μ. Κάτσης στο Κόκκινο: “Με το πρόγραμμα ΝΔ-Μητσοτάκη πιάνει σύγκρυο και ανατριχίλα την κοινωνία”

7 Μάιος

Ο βουλευτής σημείωσε ότι πραγματικά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι πλήρως αντικοινωνικό και ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις εξαγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως απειλές

Η προσχηματική πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας ενάντια στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, θα σταθεί η αφορμή και θα δώσει τη δυνατότητα «να συγκρίνουμε πεπραγμένα εφ’ όλης της ύλης αλλά και το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης.

Ο κ. Κάτσης στον Γιώργο Τραπεζιώτη μίλησε και για τους όρους διεξαγωγής μιας πολιτικής συζήτησης – αντιπαράθεσης εντός και εκτός κοινοβουλίου και για την άρνηση της ΝΔ να παρουσιαστεί ο αρχηγός της σε ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα.

Τόνισε ότι δεν θα σταματήσουν να ζητάνε καθημερινά αυτή την τηλεμαχία και εξήγησε ότι αυτό γίνεται πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά να υπάρχει τέτοια άρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο βουλευτής σημείωσε ότι πραγματικά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι πλήρως αντικοινωνικό και ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις εξαγγελίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως απειλές και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα αντεργατικά μέτρα που η ΝΔ προτείνει όπως η κατάργηση του 8ωρου, επαναφορά υποκατώτατου, κατάργηση δημόσιας δωρεάν υγείας κ.ά.

Και εξήγησε ότι κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και περιγράφει το πρόγραμμα του πιάνει όλη την κοινωνία σύγκρυο και ανατριχίλα. Και εξήγησε ότι δεν θα επιτρέψουν να συμβεί η παλινόρθωση αυτού του συστήματος.

ακούστε το ηχητικό στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://soundcloud.com/user-899349255/105-5-7-2019-3

πηγή: stokokkino.gr